توانبخشی ادراک چشایی
بعد ار سه روز به هر شیشه یک قاشق غذاخوری آب اضافه نمایید تا هر چهار مایع کمی رقیق تر شوند. سه روز دیگر با این رقیقی صبح شیرین، ظهر شور، عصر ترش وشب تلخ بخورانید. به همین ترتیب هر سه روز با یک قاشق آب مایع را رقیق کنید. بعد از حدود چهل روز مایع چنان رقیق شده که کمی شیرین یا شور یا ترش است.
ادراک چشایی بالا:
بعد از انتخاب چهار شیشه خالی مربا در هریک دو قاشق غذاخوری آب ریخته و به هریک از شیشه ها نصف قاشق عسل، آب نمک، سرکه و عرق نعنا اضافه می کنید. هر سه روز با نصف قاشق چایخوری مایعات را غلیظ تر می کنید تا بعد از چهل روز به غلظت صد در صد برسید.
نظرات شما عزیزان: